FinD - Novice - Portoroški Kempinski lani povečal nočitve za 12 odstotkov
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

26.1.2018

Portoroški Kempinski lani povečal nočitve za 12 odstotkov

Portorož, 26. januarja (STA) - V portoroškem hotelu Kempinski Palace, ki v nedeljo zapira vrata za "zimsko spanje", so v lanskem letu ustvarili za 12 odstotkov več nočitev kot v letu prej. Še posebej so pri tem zadovoljni z rezultati kongresnih storitev. Ekskluzivni portoroški hotel bo svoja vrata ponovno odprl v začetku marca.

Kempinski Palace Portorož ta konec tedna zapira vrata za "kratko zimsko spanje", saj bo zaprt od nedelje pa do petka, 2. marca. Ob tem bodo oddelki rezervacij, prodaje in marketinga ter skupin in dogodkov ostali odprti tudi ob zaprtju hotela, so sporočili iz omenjene družbe.

V letu 2017 je sicer hotelska veriga Kempinski praznovala 120-letnico, ob čemer so se v portoroškem hotelu odvili številni odmevni ter neponovljivi dogodki, hkrati pa je prišlo do nadgradnje že obstoječih ter tradicionalnih dogodkov. Med njimi so v Kempinskem izpostavili Slovenski oglaševalski festival, reli oldtimerjev Dolomites Classic, obiske priznanih kuharskih mojstrov, velikonočno in božično tržnico ter festival penin.

Kot so pojasnili za STA, so v letu 2017 ustvarili za 12 odstotkov več nočitev kot v letu prej. Z doseženimi rezultati so izjemno zadovoljni, predvsem kar se tiče kongresnih storitev, kjer so "izjemno napredovali". Ob tem napovedujejo, da se bodo letos potrudili, da bi rekordno leto 2017 še presegli.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar