FinD - Novice - Člani Združenja Manager na tradicionalnem januarskem srečanju
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

25.1.2018

Člani Združenja Manager na tradicionalnem januarskem srečanju

Ljubljana, 25. januarja (STA) - Člani Združenja Manager se bodo danes sestali na tradicionalnem januarskem srečanju, s katerim simbolično obeležijo začetek novega gospodarskega leta. Kot so sporočili z združenja, gre za enega najbolj odmevnih gospodarskih dogodkov pri nas, ki se ga poleg 300 vodilnih managerjev udeležijo tudi najvišjih politični predstavniki in veleposlaniki.

Januarsko srečanje je tudi priložnost, da strokovne službe člane seznanijo z delom Združenja Manager v preteklem letu in predstavijo načrt dela za tekoče leto. Strateške teme združenja v 2018 bosta predstavila predsednik Združenja Manager Aleksander Zalaznik in izvršna direktorica Saša Mrak.

Kot so zapisali v združenju, bo zbrane prek video poslanice nagovoril tudi predsednik vlade Miro Cerar, ki bo predstavil prizadevanja slovenskega političnega vrha na področju gospodarstva za letošnje leto.

Združenje Manager v okviru januarskega srečanja podeli tudi priznanje za življenjsko delo in priznanje mladi manager leta.

Prejemnica priznanja za življenjsko delo za leto 2017 je Jožica Rejec, do nedavnega predsednica uprave Domela. Za mladega managerja leta pa se potegujejo direktor podjetja Oro met Jernej Pavlin, ustanovitelj in direktor poslovnega razvija podjetja Ensol 360 Jernej Čopi ter ustanovitelj in prokurist podjetja Acies Bio Enej Kuščer.

V okviru Sklada za talenta bodo na današnjem dogodku prvič podelili dve subvenciji za nadaljnji razvoj mladih managerk in managerjev. Letošnja prejemnika sta direktor prodaje pri Založbi Rokus Klett Matic Jurkošek ter Ksenija Frelih iz podjetja Poclain Hydraulics.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar