FinD - Novice - Nekdanjo stavbo koprske policijske uprave kupila islamska skupnost
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

18.1.2018

Nekdanjo stavbo koprske policijske uprave kupila islamska skupnost

Koper, 18. januarja (STA) - Mestna občina Koper je na današnji javni dražbi nepremičnin med drugim uspela prodati nekdanjo upravno stavbo Policijske uprave Koper v Ulici 15. maja. Nepremičnino v skupni površini nekaj več 4100 kvadratnih metrov je po izklicni ceni za nekaj manj kot 648.000 evrov brez davka kupila Islamska skupnost v Republiki Sloveniji.

Na tokratni javni dražbi je občina sicer uspela prodati sedem od skupno 28 nepremičnin, ki so bile uvrščene na dražbo, pri tem pa iztržila skupno skoraj 910.000 evrov brez davka, so zapisali na spletnem portalu Ekoper.

Po izklicni ceni so prodali še poslovni prostor v Kopru v Volaričevi ulici in tri gradbene parcele, od tega eno parcelo na Pomjanu in dva sklopa na Škofijah. Največ zanimanja je bilo za gradbeni parceli v Dekanih in Hrvatinih, so še zapisali na portalu.

Nekdanji sedež koprske policijske uprave je občina pred tem večkrat dražila, a zanjo do danes ni bilo interesa, posledično se je cena nepremičnine zniževala. Policijska uprava se je že pred časom preselila iz prostorov v Ulici 15. maja, ker so bili ti močno dotrajani in neprimerni, nov sedež pa je našla bliže mestnemu središču, na Ukmarjevem trgu.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar