FinD - Novice - Pirš Zupančičevi dovoljenje za članico uprave Save Re
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

15.1.2018

Pirš Zupančičevi dovoljenje za članico uprave Save Re

Ljubljana, 15. januarja (STA) - Agencija za zavarovalni nadzor je Poloni Pirš Zupančič v soboto podelila dovoljenje za opravljanje funkcije članice uprave Save Re. Pirš Zupančičeva je dan za tem nastopila petletni mandat članice uprave, so sporočili iz družbe. Uprava ostaja štiričlanska, saj je iz nje predčasno odstopila Mateja Treven.

Nadzorni svet Save Re se je na seji 20. decembra seznanil z izjavo Mateje Treven o predčasnem prenehanju mandata članice v upravi in sprejel njen predlog za sporazumno prenehanje pogodbe o zaposlitvi članice uprave. Trevenovi je funkcija članice uprave prenehala v petek, svojo delovno pot pa nadaljuje v okviru skupine Sava Re, so še pojasnili.

Upravo Save Re vodi Marko Jazbec, ki je to funkcijo nastopil maja lani, Srečku Čebronu in Joštu Dolničarju, ki jima mandat poteče junija letos, so nadzorniki novembra lani podelili nov petletni mandat, Trevenovo pa je na tem mestu zamenjala Pirš Zupančičeva, ki je v Savi Re zaposlena od leta 1999 (od leta 2009 je izvršna direktorica sektorja korporativnih financ in kontrolinga).

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar